Hoppa till sidans innehåll

ESLS åtgärder kring skärpta råd

05 NOV 2020 20:17
Viktig info till våra medlemmar!
Föreningens verksamhet för barn 2005 eller yngre fortsätter, all övrig verksamhet inställd.
  • Uppdaterad: 05 NOV 2020 20:17

Eksjö kommun har med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd beslutat att stänga simhall för allmänheten. För Eksjö SLS innebär det att vi måste ställa in vår verksamhet för vuxna, dvs vattengympa, vattenaerobic, familjebad, masters och livräddningen. Kommunen stänger under helgerna framöver.

Däremot kommer vi kunna erbjuda våra barn födda 2005 eller yngre fortsatt träning under förutsättning att alla råd följs. Så Guppy, Guldfiskar, Delfiner, Hajar och delar av A-gruppen får fortsätta träna.

  • Som förälder förväntas du vänta utanför grindarna till simhallen. Om du som förälder anser att du av någon anledning måste vara med i simhallen/omklädningsrum, prata då först med en tränare. Vi hoppas såklart på förståelse för detta. 

  • Var i tid så att vi inte blir för många i dusch och omklädningsrum samtidigt. Sprid ut er.
  • De flesta barnen klarar att duscha och byta om själva. Vi kommer att vara behjälpliga här och hålla uppsikt i dusch och omklädning. (Är medvetna om att det troligen kommer att ta lite längre tid och gå åt lite mera shampoo...).
  • Se till att era barn kan rutinerna och reglerna att duscha utan badkläder med tvål innan de kommer in i simhallen för att hålla vår bassäng ren. (vi kommer att vara behjälpliga här eftersom vi helst ser att föräldrarna stannar utanför)
  • Om man känner sig minsta sjuk, förkyld etc så stannar man hemma och hoppar över träning denna gång. Har man varit sjuk under helgen (lördag eller söndag) och har träning på måndag så kommer man inte. Man ska ha varit symtomfri i minst 48 timmar.

Avslutning för våra grupper kommer att ske den 7 december med enbart våra barn på plats.

https://www.eksjo.se/arkiv/nyhetsarkiv/eksjo-kommun/2020-11-05-atgarder-inom-eksjo-kommun-med-anledning-av-de-skarpta-raden

Skribent: Carina Johansson
Epost: Adressen Gömd

ESLS Sponsorer:

  

Olsbergs

 

  Eksjöhus

  

 


Övriga partners och sponsorer: 

 

Sjöloppet

 

Postadress:
Eksjö SLS - Simidrott
Storegårdsgatan 1
57531 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0721996647
E-post: This is a mailto link

Se all info