Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Östsvenska Simförbundet


Glad Sommar!

(2020-07-06 16:59)
Tips vid regniga dagar och påminnelse om kursanmälan!
 
Vi förlänger anmälningstiden till den 6/7 för båda utbildningarna som går i Jönköping och Linköping.
 
Nu har vi fått ihop en Simidrottsledarutbildning även i Linköping och Östergötland.
 
Anmäl dig till först nätverksträffen i vårt nya simskolenätverk (för org.ledare). Berätta om era fina alternativa tävlingar och delta på intressanta föreläsningar på länk!
 
Kursdatum: 24/6 och 17-18/8. Detta är första utbildningen i simningens utbildningsstruktur.
 
Planeringskonferensen för Östsvenskas styrelse och kommittéer flyttas till 28-29 augusti och Höstmötet med alla föreningar flyttas till 25-26 september.
 
Här hittar ni en uppdaterad sammanställning av de stöd som föreningar kan söka från flera förbund och organisationmed anledning av Covid-19.
 
Det finns under rådande omständigheter möjlighet för föreningar att söka ekonomiskt stöd för att underlätta situation under Covid-19-restriktionerna. Aktuellt just nu är Kompensationsstöd till idrottsföreningar som ska vara inskickat senast 15/5
 
Under gårdagskvällens styrelsemöte tog styrelsen i Östvenska Simförbundet beslutet att ställa in alla förbundstävlingar på Distriktsnivå första halvåret 2020.
 
Nu har RF klargjort några saker så vi kan vara tydliga i hur föreningar kan söka medel för att fortsätta med verksamheten under Corona.
 
Föreningar ska kunna söka ekonomiskt stöd pga Coronakrisen, Utmana dig själv och Andra i nya Sverige Simmar och till sist en påminnelse om morgondagens ledarmöte.
 

Tävla i Enkla Former!

(2020-04-02 15:50)
Arrangera mikrotävlingar för en till två grupper och välj om ni ska ha dom sanktionerade.
 
Idag publicerade Folkhälsomyndigheten nya rekommendationer med anledning av förbudet mot sammankomster med fler än 50 personer. Vi tipsar också om hur ni kan arrangera mikrotävlingar, m.m.
 
Söndag 26 april och lördag 16 maj kör vi den första utbildningen i simningens struktur, nämligen Simledarutbildning (SIL).
 
Igår beslutade Styrelsen att årsmötet ska hållas digitalt via webben, se nedan. Samt har du en länk med mer info från Svensk Simidrotts ordf. med en del kloka ord och mer användbart om Corona.
 

ESLS Sponsorer:

  

Olsbergs

 

  Eksjöhus

  

 


Övriga partners och sponsorer: 

 

Sjöloppet

 

Postadress:
Eksjö SLS - Simidrott
Storegårdsgatan 1
57531 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0721996647
E-post: info@esls.se

Se all info