Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska simförbundet


Nu är det klart att Svensk Simidrott kommer att starta upp en ny internationell simtävling för masterssimmare kallad Stockholm Golden.
 
Den 10 - 12 december går Sum-Sim Riks på Eriksdalsbadet i Stockholm.
 

Följ SM/JSM !

(2021-11-22 09:39)
Den 24/11 tom den 28/11 simmas SM/JSM i Stockholm. Välkommen att följa tävlingarna på plats i Eriksdalsbadet eller på Simidrotts-TV !
 
Nu är den här, guiden för er nästa simarena med allt du behöver veta – från idé, projektering och kommunkontakter fram till färdigt bygge.
 
Gårdagens besked från Folkhälsomyndigheten att vaccinationsbevis föreslås som smittskyddsåtgärd från 1 december innebär följande för idrotten:
 
På grund av oro för ökad spridning av Covid-19 vill nu Folkhälsomyndigheten införa krav på vaccinbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från den 1 december.
 
På grund av föräldraledighet söker vi nu en person som under 2022 vill vara med och driva vårt simkunnighetsarbete framåt. Är du den vi söker?
 

Folkspel 2021

(2021-11-10 14:35)
Ideella Folkspel, föreningslivets eget lotteribolag, har summerat överskottet från försäljningen av Bingolotter, Sverigelotter och Julkalendrar det senaste verksamhetsåret.
 
Stipendier kan sökas för högre vidareutbildning, nationellt och internationellt
 
Stockholmspolisens IF Simförening och Svenska Simförbundet utlyser Stig Ohlssons ledarskapsstipendium för vilket ansökan ska sändas in senast söndag 14 november 2021 till Svenska Simförbundet via e-post info@svensksimidrott.se
 
Utvecklingsintressesrade tränare eller ledare kan söka Svensk Simidrotts tränarstipendium
 
Vår samarbetspartner Folkspel erbjuder alla simföreningar att tjäna extra på lottförsäljning inför kommande jul - läs mer här.
 
 
Det är nu klart att en av svensk simhoppnings största stjärnor får ett nytt uppdrag. Anna Lindberg kommer ta över rollen som simhoppningens Förbundskapten fram till OS i Paris 2024.
 
Svensk Simidrott vill påminna om anmälan till de tre parallella licenskurserna som arrangeras den 20-21 november i Upplands Väsby. Sista anmälningsdag är söndagen den 31 oktober.
 

ESLS Sponsorer:

  

Olsbergs

 

  Eksjöhus

  

 


Övriga partners och sponsorer: 

 

Sjöloppet

 

Postadress:
Eksjö SLS - Simidrott
Storegårdsgatan 1
57531 Eksjö

Kontakt:
Tel: 0721996647
E-post: info@esls.se

Se all info