Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eksjö Sim- och Livräddningsällskap
Fotboll
Crawlkurs för vuxna

Crawlkurs körs i höst 2022!

 

Drömmer du om att kunna crawla?
Kanske önskar du bara lite omväxling i vattnet.
Kanske finns det en önskan om att göra en Svensk Klassiker, eller kanske prova på en swim run, eller möjligen en dröm om din första triathlon.
Det som håller dig tillbaka är simningen?
Då är du välkommen på kurs hos oss!

 

Här får du lära dig crawla från grunden. Förskunskaper som krävs är att du redan ska kunna simma bröstsim och att du kan ha huvudet under vattnet utan att känna för mycket obehag. Vi poängterar att det är en crawlkurs för nybörjare, inte en simskola.

 

Utrustning som krävs är tight åtsittande badkläder, simglasögon och, vid långt hår, badmössa. Många föredrar också att använda öronproppar och näsklämma. Hänglås till skåpen är också bra att ha.

 

Kursen består av 1 prova-på-gång, sedan kör vi 10 tillfällen på söndagar. Kostnad för kursen är 550 kr. Vill du även simma på lördagar mellan 8 – 10 och träna på egen hand är kostnaden 750 kr.

Vi kör en kurs per termin med start i slutet av januari respektive mitten av september. Max antal deltagare är 10 personer.

 

För frågor eller intresseanmälan: Mejla namn och telefonnummer till info@esls.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer